28 november 2010

28. Det snöar, det snöar, det snöar!

Vi har cyklat och ätit snöflingor. Jag har i alla fall cyklat, medan Disa sprungit glatt bredvid.
Äntligen verkar intresset för hanhundars markeringar ha svalnat. Om några veckor få vi besked, är det valpar därinne eller inte...
  
Det kunde gott få vara söndag i morgon också, tycker jag. Jag hävdar att tiden går fortare ju äldre jag blir, men jag har all samlad vetenskap emot mig, så det är lika bra att jag inte tjatar. Men jag vet i alla fall...

I byn Sibbarp, jag tror det är en by, var det julmarknad i går. Det var julmarknad i byns hembygdsgård. På toaletten, som jag besökte, fanns en skylt: SPY INTE HÄR!  Det kan man ju tolka som att det festas rätt hårt, där i Sibbarp. I lördags var det dock kaffe och kakor som gällde!

Jag köpte en stickad disktrasa och den är mycket användarvänlig, så jag får lägga till ännu en sak till raddan av projekt jag har i huvudet. Disktrasor kan man ju ha i mängder och slänga i tvättmaskinen när det är så dags.

När vi ändå var i krokarna åkte vi till Öströös fårfarm. Efter att ha luktat på alla fårskinnsprodukter lämnade vi Öströö med ullgarn i varsin påse.


I går kväll körde vi de stickade tofflorna i Fritidsgarn i tvättmaskinen. Även några virkade blommor fick följa med, jag måste ju testa. Den ena blomman blev inte så bra och den leker katterna med just nu. Jag vill brodera på de filtade tofflorna, men det var så länge sedan jag broderade att jag inte minns hur man gör de olika stygnen. Men det lär man sig ju med hjälp av datorn. >>     Jag surfade runt och fann de här vackra sittdynorna på http://www.fingerfarda.com/

4 kommentarer:

 1. Vilka härliga garner du köpte!
  Spännande att se om det blir små valpar =) Har en bekant som har en labrapudel... eller vad dom kallas *s*. En jättetrevlig hund är det i alla fall. Lättlärd och allmänt mysig.
  Hos oss vräker snön ner.... nu får man så man tiger ;)

  SvaraRadera
 2. Nyfiken på hur tofflorna blir....
  Och vilka fina garner, tur att jag inte varit på julmarknad...
  Ta det lugnt i snön. Här är det glashalt på trottoarer och vägar. Blir säkert många arm och benbrott som kommer in i kväll/natt.
  Håller tummarna på valpar.
  Siv

  SvaraRadera
 3. Åh, valpar! <3 Om det är så måste du visa massor av fina bilder sen! :)

  Tack för rar kommentar på min blogg förresten. :)

  Ha en bra dag!
  /Hedvig

  SvaraRadera
 4. Hoppas det tar sig. Pussa på valpar som är det bästa som finns. Jag visste inte att Öströö sålde garn också, nu blir det till att åka en tur dit.

  SvaraRadera